You are currently viewing IF Tyristubben får overrakt 125 års gave fra Buskerud Idrettskrets

IF Tyristubben får overrakt 125 års gave fra Buskerud Idrettskrets

  • Post category:Informasjon

Det er 125 år siden IF Tyristubben ble dannet, og det fortjener oppmerksomhet! Buskerud Idrettskrets overrakte derfor en nydelig oppmerksomhet som Trude Ødegaard tok imot.

IF Tyristubben er et av landets eldste idrettslag, dannet i 1892. De har eget klubbhus med fotballbaner, sadhåndballbane, basketballbane og skileikeland på Kindsåsen, Tyristrand. Her starter også lysløypa, med mulighet for lange skiturer innover Holleia. Lysløypa blir ivaretatt av Tyristubbens skigruppe. Klubbhuset ble satt opp på dugnad, og stod ferdig i 1981. Tyristubben har også vært aktivt med i planlegging og bidrag til den nye hallen på Tyristrand og i utarbeidelse av det nye turkartet Holleia/Krokskogen.

Tyristubben eller «Stubben» som mange ynder å kalle det lokale idrettslaget, har mange aktiviteter å tilby store og små. Særgruppene arrangerer skirenn, skiskyting, hopprenn, skøytetrening, aerobic, friidrettsaktiviteter, håndball- og fotballkamper.

IF Tyristubben legger vekt på en aktiv og positiv fritid for barn og voksne. Gjennom de ulike aktivitetene, vil de skape et trygt og godt samhold i bygda si.

Gratulerer IF Tyristubben! Vi håper det blir enda 125 år og mer.